Főoldal » Hírek » Biztonságos termékek a biztonságos élelmiszerekért

Biztonságos termékek a biztonságos élelmiszerekért

Biztonságos termékek a biztonságos élelmiszerekért

Dr. Bata Co. európai és a Vetanco S.A. amerikai kutatási-fejlesztési technológiáinak egyesítésével egy új globális vállalat jött létre: a BV Science.

A két társaság kutatási-fejlesztési, marketing és műszaki támogató osztályainak egyesülésével ez az új üzleti egység képes javítani a vegyszermentes állattenyésztés termelékenységét és nyereségességét, így több és jobb élelmiszert termel meg költséghatékony módon, mindezt úgy, hogy szem előtt tartja a világ növekedő népességének jólétét is.

Innovatív.
Újító.
Készen áll a kihívásokra:
BV Science

Az elmúlt tíz év során a Dr. Bata és a Vetanco tudományos kutatócsapatai egyesítették erőforrásaikat, és együtt dolgoztak innovatív eszközök kidolgozásán, ugyanazt az elvet szem előtt tartva:
BIZTONSÁGOS TERMÉKEK A BIZTONSÁGOS ÉLELMISZEREKÉRT

A közös munka révén a Vetanco és a Dr. Bata sikeresen megkettőzte nemzetközi kutatási kapacitásait és műszaki támogatását. Együttes erővel sikerült a regisztrációik számát is növelni világszerte, számos ország intézményeiben több kísérletet végeznek, felgyorsították a termékek piacra kerülésének idejét, valamint több és jobb termékeket képesek előállítani.

Az elmúlt 30 évben a Vetanco teljes forgalmának csaknem 8%-át kutatási-fejlesztési célokra fordította. A világ vezető mezőgazdasági vállalatai használják a Vetanco a biotechnológiához, a bélflóra egészségéhez és a tojássárgája immunglobulinokhoz kapcsolódó fejlesztési eredményeit.

A Dr. Bata Co. vállalatot Dr. Arpad Bata alapította, aki úttörőnek számít az enzimtechnológiák használatában a mikotoxinok semlegesítése során. A Dr. Bata Co. számos termékszabadalmat fejlesztett ki és birtokol az állattenyésztésben előforduló legjelentősebb betegségek biológiai kezeléséhez kapcsolódóan is.


Közösen, együttműködve, a legjobb tudásunkat nyújtva valami újat hoztunk létre:

vissza