Főoldal » Dr Bata Malajziában

Dr Bata Malajziában

Dr Bata Malajziában

A Dr Bata értékesítési csapata egy igen hasznos és eredményes hetet töltött decemberben Malajziában, hogy bemutassa gyógynövényeket tartalmazó prebiotkumát a HERBANOPLEX CP-t.

Bár a HERBANOPLEX CP márkanév és a termék bizonyított hatékonysága jól ismert Latin-Amerika és Európa számos országában, a malajziai bevezetésre most jött el a megfelelő alkalom. Az egy hét alatt lehetőségünk nyílt találkozni számos meghatározó szereplőjével a baromfitenyésztésnek és tartásnak, melyek alkalmával bemutattuk a kísérletek eredményeit és piaci visszajelzéseket más országokból, melyek elég meggyőzőek voltak ahhoz, hogy megállapítsák, HERBANOPLEX CP-t adagolni a takarmányhoz, megfelelő módja lehet az antibiotikum-mentes baromfitartásnak.

A meglátogatott szakemberek legtöbbje számára nem volt idegen a Dr Bata név, mivel évek óta elégedett felhasználói mikotoxin elimináló termékünknek a DETOXA PLUS-nak.

A malajziai látogatásunk zárásaként, partnereinket egy kötetlen vacsorán láttuk vendégül, ahol lehetőségük volt megvitatni tapasztalataikat a DETOXA PLUS-ról, és izgatott várakozásukat fejezték ki, mennyire várják, hogy elkezdhessenek dolgozni a HERBANOPLEX CP-vel.

 5FA56BB4-420C-4C2B-9A5B-7BD29D6CED5E

A Dr Bata csapata ezúton is szeretne köszönetet mondani a maláj disztribútor csapatnak a találkozók és az események magas szinten történő megszervezéséért.

IMG_0319

vissza