Főoldal » Hírek

Hírek

IPPE-2018

IPPE-2018

A Dr Bata Zrt stratégiai partnere partnere a Vetanco S.A. is részt vett kiállítóként a 2018 februárjában, Atlantában megrendezett IPPE-2018 (International Production & Processing Expo) kiállításon és szakmai fórumon.

VIV Asia 2018

VIV Asia 2018

Hagyományosan idén is márciusban került megrendezésre a VIV Asia Kiállítás és szakmai forum Bangkokban. Idén Gyenis József a Dr Bata Zrt takarmányozási szakértője tartott előadást a megjelent nemzetközi szakemberek számára “A baromfi ipar heroikus harca a Gram + baktériumok ellen” címmel

EuroTier 2018.

EuroTier 2018.

Idén is, mint minden alkalommal immár 1996 óta a Dr Bata Ltd kiállítóként vett részt a világ legnagyobb állattenyésztési kiállításán az EuroTiren, Hannoverben Németországban.

Dr Bata Malajziában

Dr Bata Malajziában

A Dr Bata értékesítési csapata egy igen hasznos és eredményes hetet töltött decemberben Malajziában, hogy bemutassa gyógynövényeket tartalmazó prebiotkumát a HERBANOPLEX CP-t.

Mikotoxin előadás Kínában

Mikotoxin előadás Kínában

Előadás megtartására kérte fel Dr Bata Árpádot, alapítóját és tulajdonosát a Dr Bata Zrt-nek, a kínai Hunan Mezőgazdasági Egyetem, január elején

VIV Asia 2019

VIV Asia 2019

Minden második évben, amikor a rendezvény megszervezésre kerül, a Dr Bata Zrt idén is kiállítóként vet részt a VIV Asia kiállításon, közösen ázsiai disztribútoraival. A kiállításra ez év márciusában került sor Bangkokban.