Főoldal » Üdvözlünk Zsófi!

Üdvözlünk Zsófi!

Üdvözlünk Zsófi!

Mint biotechnológiai cég, a kutatás-fejlesztés mindig is meghatározó szerepet töltött be a Dr Bata Zrt életében. A ma tudományos kutatásai alapozzák meg a jövő kereskedelmi termékeit. Ez az oka annak, hogy a Dr Bata Zrt mindig is elkötelezett volt a K+F fejlesztésében.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy február 1-től Bata Zsófia csatlakozott a kutatás-fejlesztési csapatunkhoz. Zsófia laborvezetőként az analitikai részlegünket fogja irányítani. Zsófi MSc fokozatú  általános mérnöki diplomát szerzett a École Centrale de Nantes egyetemen, mindemellett A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem biotechnológiai mérnöki és vegyészmérnöki diplomáját is megszerezte. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem strukturális biológia és számítási biológia  témákban folytatott multidiszciplináris PhD a munkáját. Májusban megvédi doktori értekezését „“Structure function relationships in hydroxynitrile lyases and in MIO-containing class I lyase like enzymes”” címmel.

“Nagyon varom már a munkát a Dr Bata Zrt-nél. Minden kezdet nehéz, és nem kétséges számomra, hogy az új laboratóriumi gyakorlatok megtanulása és a vállalati környezethez való alkalmazkodás nehéz lesz az elmúlt évek egyetemi munkája után. Remélem azonban, hogy kemény munkával és kitartással megtalálom a helyemet a laborban, és új ötleteket és ösztönző elemeket hozok a folyamatban lévő és új kutatási projektekhez” mondta el Zsófi.

vissza