Főoldal » VIV Asia 2019

VIV Asia 2019

VIV Asia 2019

Minden második évben, amikor a rendezvény megszervezésre kerül, a Dr Bata Zrt idén is kiállítóként vet részt a VIV Asia kiállításon, közösen ázsiai disztribútoraival. A kiállításra ez év márciusában került sor Bangkokban.

A VIV Asia a térség legnagyobb állattenyésztési kiállítása, melynek szerepe egyre fontosabb a dél- kelet-ázsiai országok egyre növekvő húsigényét figyelembe véve. A kiállításon több mint 45 ezer szakmai látogató vet részt, a világ több mint 125 országából.

IMG_1238

Egy kiállításon való részvétel mindig egy fontos alkalom számunkra, amikor találkozhatunk termékeink regionális értékesítőivel és természetesen a végfelhasználókkal. Ez idén sem volt másként, számos formális és informális találkozón vehettünk részt standunkon ahol válaszolhattunk az esetlegesen felmerülő szakmai kérdésekre és természetesen lehetőség nyílt arra is, hogy a termékek használói is kicserélhessék pozitív tapasztalataikat a Dr Bata által gyártott takarmány kiegészítők hatékonyságáról.

IMG_1236

Mindig izgatottan várjuk ezeket a találkozókat, mert ezek a fórumok lehetőséget adnak, hogy közvetlen visszajelzéseket kapjunk a végfelhasználóktól, mely visszajelzések nagyban segítik termékeink fejlesztési irányainak meghatározását.

IMG_1240

A VIV Asia kezdetét megelőzően egy nappal került megszervezésre egy egész napos konferencia a mikotoxinok témakörében. A hallgatóság információkat szerezhetett a mikotoxinok okozta problémák jelenéről, a jövő kihívásairól, és a védekezés egyes lehetőségeiről.

Büszkék vagyunk arra, hogy a konferencia szervezői nyitóelőadóként a Dr Bata csapat tagját kérték fel, aki “ Takarmány higiéniai kihívások, a mikotoxinok jelene és jövője” címmel tartott előadást.  

IMG_1225

vissza