Főoldal » Hírek » A Dr. Bata Zrt. Brazil piacának megerősítése célországbeli gyáregység létrahozása által című pályázat előrehaladása

A Dr. Bata Zrt. Brazil piacának megerősítése célországbeli gyáregység létrahozása által című pályázat előrehaladása

A Dr. Bata Zrt. Brazil piacának megerősítése célországbeli gyáregység létrahozása által című pályázat előrehaladása

Elindult a gyártás az új automatizált csomagoló sorainkon.

Örömmel jelentjük be, hogy két új csomagolósorunkon megkezdődött az automatizált gyártás. Ezzel a beruházással jelentősen javul gyártásunk színvonala, ami a csomagolás minőségének és egységességének növekedését eredményezi.

Mindkét - a Detoxa® Plus és a gyógynövényes takarmány-kiegészítőket előállító (Dysantic®, BioSantrix® vagy Herbanoplex® CP) - gyártósor is új automata gépekkel van felszerelve az adagoláshoz, zsákoláshoz, címkézéshez, raklapra pakoláshoz és a fóliás csomagoláshoz. Az új technológia munkaszervezési szempontból is előnyös, ugyanakkor kihívásokat is hoz. Gyártósoronként egy személy tudja felügyelni a teljes folyamatot, de ezt a személy terheli majd a csomagolás minőségének felelőssége is. A korábbi félautomata és kézi csomagolás helyett az illetékesnek kell irányítania, programoznia a robotokat, így a teljes gyártósort. Erre készülve nagyra becsült kollégáink az elkövetkező hónapokban folyamatosan több képzésen vesznek részt.

Ennek az automatizált gyártósornak óriási előnye, hogy folyamatos, 24 órás működésre képes, ami jelentősen bővíti gyártókapacitásunkat. Ügyfeleink és végfelhasználóink ​​pedig homogénebb és szebben csomagolt raklapokat kapnak, amelyek várhatóan jobban ellenállnak a szállítás során felmerülő kihívásoknak.

A fejlesztés a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Külpiaci Növekedési Támogatás pályázatának keretében valósul meg.

vissza