Főoldal » Hírek

Hírek

VIV Asia 2019

VIV Asia 2019

Minden második évben, amikor a rendezvény megszervezésre kerül, a Dr Bata Zrt idén is kiállítóként vet részt a VIV Asia kiállításon, közösen ázsiai disztribútoraival. A kiállításra ez év márciusában került sor Bangkokban.

Tovább

Üdvözlünk Zsófi!

Üdvözlünk Zsófi!

Mint biotechnológiai cég, a kutatás-fejlesztés mindig is meghatározó szerepet töltött be a Dr Bata Zrt életében. A ma tudományos kutatásai alapozzák meg a jövő kereskedelmi termékeit. Ez az oka annak, hogy a Dr Bata Zrt mindig is elkötelezett volt a K+F fejlesztésében.

Tovább

Mikotoxin előadás Kínában

Mikotoxin előadás Kínában

Előadás megtartására kérte fel Dr Bata Árpádot, alapítóját és tulajdonosát a Dr Bata Zrt-nek, a kínai Hunan Mezőgazdasági Egyetem, január elején

Tovább

Dr Bata Malajziában

Dr Bata Malajziában

A Dr Bata értékesítési csapata egy igen hasznos és eredményes hetet töltött decemberben Malajziában, hogy bemutassa gyógynövényeket tartalmazó prebiotkumát a HERBANOPLEX CP-t.

Tovább

EuroTier 2018.

EuroTier 2018.

Idén is, mint minden alkalommal immár 1996 óta a Dr Bata Ltd kiállítóként vett részt a világ legnagyobb állattenyésztési kiállításán az EuroTiren, Hannoverben Németországban.

Tovább

BV Science állás lehetőség

BV Science állás lehetőség Ahogy arról már korábbi hírünkben beszámoltunk, BV Science néven 2017-ben egy új vállalat jött létre. Az alapítók a dél-amerikai Vetanco SA és a Dr Bata Ltd. A két alapító, 30 év tapasztalatát felhasználva közösen hozott létre egy természetes anyagokból álló termékvonalat, mely lehetővé teszi az antibiotikum mentes állati fehérje előállítást. Bővebb információt a BV Science-ről a www.bvscience.com oldalon találnak.


Tovább

IPPE-2018

IPPE-2018

A Dr Bata Zrt stratégiai partnere partnere a Vetanco S.A. is részt vett kiállítóként a 2018 februárjában, Atlantában megrendezett IPPE-2018 (International Production & Processing Expo) kiállításon és szakmai fórumon.

Tovább