Baromfi

Világszerte a takarmány ráfordítások már 44%-a szárnyas takarmányra történik. Ezzel a legnagyobb szektor a takarmány felhasználásban. Cégünk elkötelezettségét mutatja, hogy mi házon belül is foglalkozunk libatartással és keltetéssel. Szárnyasok számára szánt termékeinket mi is használjuk a farmunkon így azokat folyamatosan teszteljük és fejlesztjük.

  • Herbanoplex: Gyógynövény alapanyagot is tartalmazó összetett takarmány baromfi számára:
    Fakultatív patogén mikroorganizmusok toxintermelésének hatására létrejött emésztőszervi megbetegedések, mint például a fertőző elhalásos bélgyulladás kezelésére használható. Használatával csökkenthető az állományon belüli szétnövés, elhullás továbbá pre- és probiotikus kezelések költsége.
  • Detoxa plus baromfi: Takarmány alapanyagot is tartalmazó összetett takarmány  baromfi részére:
    Alkalmas a mikotoxinok, ezen belül a trichotecénvázas és a zearalenon gyomorban történő megkötésére és elbontására. Használatával csökkenthető az enterális és a légzőszervi betegségek előfordulási aránya, mérséklődik, a fuzárium toxinok okozta tojástermelés csökkenés, és a tojásminőség romlás továbbá csökken az elhullás.
  • Galli zyme: Speciális takarmány kiegészítő baromfi részére:
    Ideális arányban tartalmazza azokat az exoenzimeket (pl.: xilanáz enzim), melyekkel csökkenthetjük az általánosan használt gabonafélékkel a sertések szervezetébe jutott antinutritív anyagok mennyiségét. Ezzel csökkenti az egy kg testtömeg gyarapodásra felhasznált takarmány mennyiségét.

Hírek/Aktualitások

További hírek/Aktualitások