Cégünkről

Dr. Bata® Zrt.A Dr. Bata Zrt.-t magyar vegyészmérnökök alapították 1987-ben azzal a céllal, hogy új fermentációs folyamatok felhasználásával takarmány-adalékanyagokat gyártson.Az elmúlt 30 év új állategészségügyi kihívásai számos növényi kivonatokon alapuló szabadalmaztatott termék kifejlesztéséhez vezettek.

Elkötelezett szakembereink folyamatosan dolgoznak termék portfóliónk fejlesztésén, a legújabb tudományos eredmények felhasználásával. Az intenzív kutatási tevékenységünknek köszönhetően a Dr. Bata® szoros kapcsolatot épített ki számos egyetemmel Magyarországon és a világon, mint például a Szent István Egyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Kaposvári Egyetem, Wageningen (NL), Minesota (USA), Foshan (CN), Hannover (D) Saskatchewan (CA).

Termékeinket saját gyártóüzemünkben készítjük, hogy a GMP+ és HACCP rendszerünkön keresztül biztosítsuk a tökéletes hatékonyságot és takarmánybiztonságot. Termékeink gyártási folyamata specifikus gyártástechnológiát és folyamatos laboratóriumi ellenőrzést igényel, ami termékeink egyedivé teszik a piacon.
Cégünk az elmúlt 30 évben egy valóban globális szereplővé fejlődött. Ma saját leányvállalatainkon és elkötelezett partnereinken keresztül 4 földrészen több mint 60 országban képviseltetjük magunkat.

Takarmány adagolóCégünk értékesítésének 25–30% -a származik az EU-ból, míg forgalmunk nagy részét az ázsiai valamint dél- és észak-amerikai piacokon tapasztalható stabil jelenlétünk képezi. Büszkék vagyunk arra, hogy első magyar takarmánygyártó cégként, több regisztrációval is rendelkezünk Kínában.

A természetes megoldások iránti elkötelezettségünknek köszönhetően olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek javítják a haszonállatok egészségi állapotát és a gazdaságok jövedelmezőségét.
Termékeink jelentősen javítják a fajlagos mutatókat (takarmányfogyasztás, napi súlygyarapodás) az állatok emésztőrendszerének stabilizálásával, csökkentve ezzel a takarmány- és egyéb (pl. Állatorvosi) költségeket. Az ügyfelek visszajelzései alapján a gazdálkodók termékeinkkel jelentős költségmegtakarítást érnek el.
A kifogástalan hatékonyság és a takarmánybiztonság érdekében bevezettük a GMP + és a HACCP minőségbiztosítási rendszert, amelyet évente ellenőriz a német Dekra Certification GmbH.

KiállításAz elmúlt 25 évben rendszeresen részt vettünk a világ vezető kereskedelmi kiállításain, például a Hannoveri EuroTier-en, a VIV Europe-on és a VIV Asia-n és az IPPE-n Atlantában. Legújabb kutatási eredményeink rendszeresen megjelennek számos nemzetközi folyóiratban.

2017-ben a történetünk új szakaszba lépett egy valóban globális vállalat, a BV Science életrehívásával.
A BV Science a Dr. Bata® Európai és Ázsiai és Vetanco S.A Amerikai kutatás-fejlesztési erőforrásainak egyesülésével született.

Célunk, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő és magas szinvonalú szaktanácsadást nyújtsunk az állattenyésztés hatékonyságának és jövedelmezőségének növelése érdekében.

Hírek/Aktualitások

További hírek/Aktualitások