Sertés

A sertéstartás legnagyobb kihívása a jövőben a termelékenység javítása lesz csökkenő ráfordításokkal. A takarmány költsége várhatóan növekszik, a törvényi szabályozás szigorodik miközben a vevői nyomás is fokozódik. Így takarmányozás hatékonyságának növelése a kulcskérdéssé válik. Ehhez cégünk innovatív és hatékony termékkel képes segíteni. A sertések takarmányozása cégünk számára kiemelten fontos amit mi sem jelez jobban hogy a cég alapításánál az első termékünk a Detoxa is elsősorban sertések számára készült.
Az első termékünk amit azóta is kiemelten kezeltünk és fejlesztünk vevőink megelégedettségére.

 • Colistat: Választási malacok egészséges nevelésére szolgáló összetett takarmány:
  Az enteropathogen E. coli törzsek elszaporodása során a lactobacillusok csökkenésével kialakuló betegségek ellen, kiváltképpen a bélgyulladás, ödémabetegség alkalmazható. Használata csökkenti az orvosi kezelések számát és elősegíti testsúly gyarapodást.
 • Detoxa plus sertés: Takarmány alapanyagot is tartalmazó összetett takarmány  sertések számára:
  Megszűnteti a zearalenon okozta perinatális szindrómát, így csökkentve biológiailag éretlen kistömegű malacok születését, a csecsbimbó-elhalását és a péraduzzanatot.
  A vemhesülési és álivarzásbeli szaporodási zavarok mérséklődnek, 3-5 hét folyamatos etetés után érzékelhetően csökkennek, egy teljes szaporodási ciklust követően pedig megszűnnek.
 • Dysantic: Gyógynövény alapanyagot is tartalmazó összetett takarmány sertések számára:
  Patogén mikroorganizmusok következtében fellépő dizentériás hasmenés és egyéb betegségek kezelésére fejlesztett termék. Használatával csökkenthető az állományon belüli szétnövés, elhullás továbbá pre- és probiotikus kezelések költsége.
 • Pig zyme: Speciális takarmány kiegészítő sertés részére: Ideális arányban tartalmazza azokat az exoenzimeket mint a xilanáz enzim, melyekkel csökkenthetjük az általánosan használt gabonafélékkel a sertések szervezetébe jutott antinutritív anyagok mennyiségét. Ezzel csökkenti az egy kg testtömeg gyarapodásra felhasznált takarmány mennyiségét.

Hírek/Aktualitások

További hírek/Aktualitások