Főoldal » Hírek » BV Science a globális tudásközpont

BV Science a globális tudásközpont

BV Science a globális tudásközpont

A magyar Dr.Bata Zrt és a latin-amerikai Vetanco S.A. együttműködésével egy új globális tudásközpont kezdte meg működését.

A Dr Bata K+F technológiája egyesült a latin-amerikai Vetanco S.A tapasztalatával, melynek eredményeként egy globális tudásközpont jött létre B.V Science néven, mely vállalkozás az USA-ban került bejegyzésre.

Azzal, hogy egyesítjük mindkét vállalat K+F, marketing és szaktanácsadási részlegeit, célunk, hogy fejlesszük az eredményességét, és jövedelemtermelő képességét a kémiai anyagoktól mentes álltatartásnak, és így hozzájáruljunk ahhoz, hogy költséghatékony módon, több és jobb minőségű élelmiszerhez jusson a világ egyre növekvő lakossága.

Az elmúlt 10 évben a Dr Bata Zrt és a Vetanco tudósai összevetették tudományos eredményeiket, és közösen dolgoztak azért, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek ki, amely azt a közös elhivatottságunkat szolgálja, amit úgy jellemezhetnénk, hogy

BIZTONSÁGOS TERMÉK A BIZTONSÁGOS ÉLELMISZEREKÉRT

Köszönhetően az erőfeszítéseknek, a Dr Bata és a Vetanco elérte, hogy meg tudtuk sokszorozni nemzetközi kutatási és támogatási kapacitásainkat. Közösen számos tudományos intézettel állunk ma már kapcsolatban a világ különböző országaiban, gyorsítani tudtuk a termékek piacra kerülésének idejét, növelni tudtuk gyártó kapacitásunkat.

Testvár vállaltunk a Vetanco az elmúlt 30 évben az árbevételének csaknem 8 %-át fordította K+F tevékenységre. Ma már a Vetanco Biotechnology által fejlesztett bélflóra egészségét célzó, valamint tojás sárgájából nyert immunglobulinokat tartalmazó termékeit a világ számos vezető agrár vállalkozása használja rendszeresen.

 

vissza